Hvornår træner du bedst?

 Kategori Uncategorized

Jeg er altså bare et udpræget A-menneske. Sådan en person der åbner øjnene kl. 5.30 og straks er klar til at fyre op for anlægget, hvorefter jeg danser ud til el-kedlen der lader op til at kaffen kan ryge godt igennem systemet. Hvis jeg kunne starte min arbejdsdag kl. 6.00, så gjorde jeg med glæde det.
Mørket om morgenen betyder ikke det store for mig, tværtimod, synes jeg at det giver ro og plads til fordybelse. Jeg finder det SÅ hyggeligt at tænde stearinlys og side med mit arbejde – helt i fred!
Nogen vil nok blive misundelige på min morgenfriskhed, men det har nu også sin hage.

Jeg har det super stramt omkring kl. 16.00. Mørket har for alvor sænket sig og min krop skriger på serier og afslapning. For mig er mit hoved indstillet til at jeg her, skal tænke på at gå på standby og lade op til en lang nattesøvn. Omkring det her tidspunkt er det også at de sværeste kampe for mig opstår. Sjovt nok stopper dagen ikke kl. 16.00, for der skal stadig findes på aftensmad, ordnes lejlighed (bevares, jeg bor i en 1-værelses, så det kunne være værre), og værst af alt, så er det i den sene aftentid at vores klub har tider til træning. Det er som om at der sker en mindre kortslutning hver gang jeg skal træne om aftenen – og det er en kæmpe udfordring bare at pakke tasken.

Jeg træner allerbedst tidlig morgen eller formiddag og derfor holder jeg også af alle mine dybdedyk-ture, hvor man triller ud af sengen, pakker tasken og tøffer ud i havet. Så får man startet dagen rigtig godt og får klaret træningen mens MIN hjerne fungerer.

Nu er vi rykket indenfor, og jeg skal til, enten at finde fred med træningstidspunktet eller finde andre måder at træne på.

Måden jeg finder fred med det pt. er ved at pakke tasken tidligt på dagen, lave aftaler med andre om at jeg kommer og så er musik en stor motivator for mig. Jeg sætter noget up beat musik på når jeg skal til at afsted – og nååå ja, selvfølgelig afsted med bussen. Jeg lader jernhesten blive hjemme, så jeg blot skal overskue at sætte min røv ned i bussen 50 m fra min hoveddør.
De dage hvor jeg ved at det bliver for pakket hvis jeg skal afsted om aftenen, så prøver jeg at arrangere træning om morgenen.

Jeg vil så gerne blive bedre og se flere personlige rekorder i det kommende år, samt blive endnu klogere på mine egne præstationsoptimeringsmuligheder – så jeg prøver at få min træning passet så godt som muligt, ud fra hvordan jeg er skruet sammen.

 

Recent Posts