Forløb

Samtalebaseret mentaltræningsforløb

Dette forløb henvender sig til dig, som har brug for hjælp til at opbygge værktøjer til at håndtere udfordrende situationer mere hensigtsmæssigt – i din ønskede retning.

Gennem samtalebaserede coaching-sessioner taler vi det frem som er udfordrende og aktuelt i dit virke. Forløbet tager altså form efter det der er present ved dig.

Der vil være tæt sparring for at hjælpe dig til større forståelse for udfordringer og præstationer, og samarbejdet inkluderende en sikker kontakt hvis svære situationer måtte opstå, som du har brug for at vende risikofrit.

 • 6 personlige samtaler
 • Foregår i Ringsted eller online (transportgebyr tillægges ved andre lokationer)
 • Løbende feedback
 • Forløbsvarighed: 3 mdr. – kan også benyttes som klippekort

Pris: 5995 kr.

1:1 mentaltræningsforløb

Dette forløb henvender sig til dig, som gerne vil introduceres til mentaltræning og oparbejde en solid værktøjskasse til at håndtere udfordrende situationer mere hensigtsmæssigt – i en ønsket retning.

Gennem praktiske vejrholds-sessioner fremprovokerer vi mentalt udfordrende situationer, som du kan oparbejde mentale færdigheder i at håndtere. Nogle mentale færdigheder som kan bruges til at lære dit pressede jeg bedre at kende, og direkte overføre det til din arena.

Der vil være tæt sparring for at hjælpe dig til større forståelse for udfordringer og præstationer, og samarbejdet inkluderende en sikker kontakt hvis svære situationer måtte opstå, som du har brug for at vende risikofrit.

 • 3 personlige samtaler (opstart, midtvejs, afslut)
 • 6 sessioner i vand inkl. samtale (foregår i Ringsted)
 • 1 observation og feedback i din arena
 • Løbende feedback
 • Forløbsvarighed: 3 mdr.

Pris: 8995 kr.

Online kombineret mental- og fridykkerforløb (aktuelt for fridykkere og frømandsaspiranter)

Forløbet henvender sig til dig der ønsker at blive stærkere i dine dykkerfærdigheder samt få styrket dit mentale mindset. Disse parametre er afgørende for at udvikle sig i fridykning eller som begge er stoppestedet for mange der drømmer om frømandskorpset.
Gennem ugentlige tilrettelagte træninger du udfører på egen hånd/sammen med andre og ugentlige samtaler styrker vi alle parametre der skal gøre dig til en bedre fridykker eller styrke dine chancer for at blive optaget i frømandskorpset.

Udtalelse fra tidligere klient:
Lige afsluttet 3 måneders fridyk/mental trænings coaching forløb med Camilla. Havde brug for at forbedre min evne til at udføre opgaver undr vand, især når man blev presset. Den største gamechanger var at få hjælp til hvad den egentlige process er i fridyk. Før troede jeg det var distance og tid,  men i virkeligheden er det kroppens signaler der skal fokuseres på. Ud over dette har jeg været igennem en personlig udvikling ift. at identificere og erstatte de begrænsende værdier (med handlinger som følge) der kunne holde mig tilbage under pres. Et meget intenst forløb, hvor man er blevet mere mindful omkring hvilke tanker, følelser og kropsligefornemmelser der sætter sig i spil ikke kun ved fridykning men også i andre livsarenaer. Jeg har lært teknikker til at tage afstand fra kaprende tanker/følelser/kropslige fornemmelser således at jeg kan blive ved med at følge den gameplan jeg har sat, selv når man bliver virkelig presset. Er gået fra at være usikker om jeg hører til under vand til KÆMPE selvtillid ved færden under vandets overflade. Har bygget et fundament som jeg nu vil bygge videre på gående fremad. Er evigt taknemlig for at have stødt på Camillas coaching, og mine chancer for at blive optaget på frømandskorpsets elevskole er blevet noget bedre. Ses på bunden

 • Ugentlige personlige samtaler online
 • Ugentlige træningsprogrammer i fridykning
 • Forløbsvarighed: 3 mdr.

8995 kr.

Mental-trænings Workshops

Workshops henvender sig til Jer der gerne vil fordybe Jer i mental træning på en dag, og få konkrete redskaber med hjem, I kan praktisere videre på egen hånd. Det kan eksempelvis være indenfor personlig udvikling eller bedre arbejdsmiljø.

Workshoppen tager udgangspunkt i vand, hvor I vil blive introduceret til ro igennem åndedræt og mentale redskaber til at håndtere pressede situationer.

Afhængigt af hvor I kommer fra vil workshoppen være tilpasset Jer! Workshops er målsyet efter Jeres behov og ønsker indenfor mental optimering.

Målgrupper jeg tidligere har arbejdet med er idrætsforeninger, sportshold, afdelinger i virksomheder og elitesoldater.

Hør nærmere om pris