Bare rolig – du oplever ubehag som alle andre…

 Kategori Coaching, Iværksætterliv, Mental coaching, Mental træning, Mindfulness, Oplevelsesglæde, Præstationsoptimering, Træning, Uncategorized, Vejrtrækning, Virksomhedsudvikling

FØLELSEN AF UBEHAG

Du kender sikkert til situationer, som du helst ville have været foruden. Alle har følt sig utilpas i de situationer, og her er det oplagt for dig at flygte ud af nærmeste nødudgang. Ingen ønsker at opleve ubehag, men ubehag er en naturlig del af livet, uanset om du fokuserer på erhvervskarrieren, familielivet eller din sport. Du kan sikkert komme i tanke om en situation, hvor ubehaget har fået dig til at handle på en måde, og bagefter tænkt over udfaldet og konsekvensen som ikke bragte dig tættere på det du egentlig gerne ville have ud af situationen. Dine tanker og følelser trak dig væk fra din opgave!

Atleter vil helt sikkert kunne genkende de fysiske anstrengelser, hvor hjernen beordrer kroppen til at stoppe eller sætte tempoet ned. Kroppen er ikke en maskine, men den er ofte i stand til at klare mere end det, som hjernen tillader. Hvis hjernen begrænser atleten, kan man groft sagt sige atleten ikke er mentalt stærk. Det kan eksempelvis betyde, at atleten i den pressede situation, vil føle og tænke på en måde, som vil guide handlingerne – selvom ubehaget er en nødvendighed for at vinde medaljen.


STYRK DIT MINDSET – TAG STYRING

Det er menneskeligt at opleve mangel på mental styrke og vilje – alle har prøvet at hoppe i fælden, hvor ubehag bliver styrende for handlinger – det være sig i slankekure eller sportslige præstationer. Flere vil sikkert også erkende, at det i nogle tilfælde vil være ønskeligt at styrke sit mindset og være mere bevidst og nærværende i selv de sværeste situationer.

For at øge den mentale styrke arbejder jeg sammen med dig, med redskaber, der kan hjælpe dig til at rumme de tanker og følelser, som opstår i pressede situationer og håndtere disse på en hensigtsmæssig måde ift. dine drømme og mål. Redskaberne bidrager til at skabe afklaring om dine værdier (hvordan vil du være) og kortlægge en vej (hvad skal du konkret gøre – også når du er presset). Dermed kommer dine valgte værdier til at dirigere en retning for dine handlinger og skabe en plan for din opgave og for dig. I mit arbejde med atleter og andre klienter anvender jeg fridykning, hvor du netop kan arbejde med dit pressede jeg igen, og igen, i arbejdet med at udvikle mental styrke – målrettet dine ønsker.

Jeg er motiveret af at hjælpe folk gennem udvikling, der kan give større præstationer, større oplevelsesglæde og mere værdi i hverdagens gøremål. Det er så meningsgivende at skabe mulighedsveje frem for begrænsninger, skabe større nærvær der giver større oplevelser!

Kan du nikke genkendende til at det kunne være rart at have mere styring i pressede situationer?

 

Recent Posts