Tør du lade andre ændre dit syn på dit hjertebarn?

 Kategori Coaching, Detpressedejeg, Iværksætterliv, Mental træning, StartUp, Virksomhedsudvikling

Hvad er dit hjertebarn? Måske er det ikke en ting, måske er det ikke en person, måske er det fornemmelse af livet, som du ønsker at bære frem i verden, og dele ud af.

Lige nu, her i skrivende stund, så er mit hjertebarn at dele ud af min passion for den mentale træning, som jeg selv oplever stor effekt af på alle arenaer i mit liv. Når jeg ser en underviser stå nervøst og vride i sine hænder, fordi situationen er ubehagelig for ham/hende, eller når jeg ser nogle køre sig langsomt i sænk, fordi fokus mistes i jagten på resultater, så brænder jeg for at hjælpe dem til at kunne håndtere situationen mere hensigtsmæssigt. At de kan blive klar over både i krop og sind, at de kan agere anderledes, der vil bære dem i en bæredygtig retning. Det brænder jeg for! 
Jeg vil gøre verden til et bedre sted at være, her i måden vi opfatter vores egen verden på, så vi kan være mere for hinanden og for os selv.
Store tanker, og store ord her på en helt almindelig tirsdag, I know…

 

Kontorplads gør alverden for at man sætter sig fordybet og arbejder!

Jeg er netop startet i Akademikernes A-kasses Start Up forløb, hvor jeg de næste 3 mdr, får rådgivning, sparring og et stærkt miljø til at få basket min virksomhed op, så din verden kan blive et rarere sted for dig at vandre rundt i, med alle de bjerge, elve og vulkaner du må navigere i. De konsulenter der sidder i dette forløb, i dette program, kan hjælpe mig med at vende vrangen ud på osten og spotte alle dens huller. For de tanker jeg sidder med, er ikke nødvendigvis den vej det hele skal gå. Så lige nu sidder jeg med et ståsted, og en retning som jeg ønsker for mit lille hjertebarn. Jeg knuselsker mit koncept, for ellers ville jeg ikke gide at bruge så lang tid på det. Jeg tror på at, det her, det er det folk har brug for. Hvis ikke I ved det endnu, så siger jeg det igen, MANGE hvis ikke alle, har brug for at lære sig selv bedre at kende i pressede situationer.

 

Når man knuselsker noget, som eksempelvis sit hjertebarn (sin passion), så er det også farligt når nogen først begynder at pille ved det, og oplyse dig om de mangler, de ser eller om det uholdbare. Det kan blive en super ubehagelig situation, som ved første øjeblik kan gøre at man opgiver! Jeg fik den tanke da jeg i morges cyklede over Langebro, det kommer til at blive 3 sindssyge måneder og bliver det overhovedet som jeg ønsker det her og nu – er det det værd? Efter tanken fik sin korte taletid vendte jeg igen tilbage til glæden ved at være her. Jeg er gået ind i dette program med en vilje til at finde en vej ud som selvstændig og jeg må acceptere de bump jeg oplever på min vej, der kan føles ubehagelige – de vil komme igen og igen, også på den anden side. Og lønmodtagere har det 100% også sådan. Jeg vil som iværksætter være udviklingsorienteret og lyttende, samtidig mere modig og opsøgende – og lige netop de værdier vil jeg minde mig selv om, når jeg skal sande, hvor hullerne er i mit koncept, og finde frem til en måde hvorpå jeg kan fylde dem ud. Hvis ikke jeg tillader mig selv at lade andre spotte min osts huller, så mister jeg også muligheden for at se dem selv. For mig er de huller konsulenterne finder blinde pletter, forblændet i min forelskelse til mit koncept og til min iver for at det her skal lykkedes.

Det her er min skønne udsigt – jeg elsker farverne, særligt her på grå dage!

 

Det samme gælder faktisk på mange andre arenaer, projekter… hjertebørn i ens liv.
Stor opfordring her fra, til at lade andre få indblik i det du brænder for så de kan hjælpe dig med at se det du selv er forblændet i. Det er jo blot en mulighed for at styrke dit hjertebarn endnu mere!

 

 

Jeg ser det lidt som at få mulighed for at vælge en flyverdragt frem for bare en jakke, når din partner stiller sig kritisk overfor om man nu kommer til at fryse kun i jakke! And what’s not to like!!!

Recent Posts