Camilla Salling Solemsli, Elite fridykker og Mental coach

Landsholdmedlem i fridykning, Cand. Scient. i Konkurrence- og Eliteidræt, specialiseret i sportspsykologi.

Bliv ”en mur af ro” i pressede situationer og realisér dit mentale potentiale!

Nøglen til ro ligger i dit åndedræt, hvad enten det er på land eller i vand. Derfor kan du give din mentale styrke et boost ved at arbejde med, systematisk at træne dit åndedræt og være nysgerrig på dit mindset. Resultatet bliver at du vil opleve en markant forøgelse af din ydeevne, specielt i pressede situationer, som fx vigtige konkurrencer – og i de hverdagssituationer, der kræver noget ekstra af dig som person – eksempelvis større præsentationer på arbejdet eller længerevarende forløb med tilspidsede situationer her og der.

Jeg har arbejdet med åndedræts- og mentaltræning igennem min egen sportskarriere i fridykning siden 2010 både med egne præstationer og som coach for andre top-fridykkere. Siden 2015 har jeg arbejdet som mental coach for andre som bruger fridykning som redskab til opøvning af mental styrke i hver deres virker: elite sportsfolk inden for roning, triatlon og svømning, frømandkorpset, samt erhvervsledelse.

Jeg har med baggrund i min egen elitekarriere og speciale i sportspsykologi (Cand. Scient. Konkurrence- og eliteidræt) udviklet en unik metode til mentaltræning, som alle kan anvende til at træne deres mentale styrke og robusthed.

Når jeg coacher dig i at arbejde systematisk med dit åndedræt og fremprovokerende pressede situationer gennem vejrhold, vil du opleve, at du kan realisere skjulte potentialer for personlig og sportslig udvikling.

Jeg går tæt ind i samarbejdet med dig, så vi sammen får en god forståelse af de udfordringer og muligheder du har. I samarbejdet, kan jeg coache og hjælpe dig til aktivt at aktivere og opbygge den mentale styrke du skal bruge, i den konkrete toppræstation, så du frigiver et mentalt overskud der virker overbevisende – både overfor dig selv og andre.