At omgive sig med de rette folk

 Kategori Bevægelsesglæde, Mental coaching, Mental træning, Mindfulness, Nøglepersoner, Præstationsoptimering

Nu er det lidt over en måned siden, at jeg besluttede mig for at kaste energi efter, at starte virksomhed op. Jeg brænder for at arbejde med mental træning og optimering af mindset, så de mennesker jeg træner, kan få mere ud af det de begår sig i. Det giver mening for mig – og det er et “hvorfor” jeg løbende vender tilbage til når jeg møder modstand.

Hvorfor er det lige du har kastet dig ud i det her, Camilla?
Jo – jeg finder det SÅ meningsfyldt at kunne hjælpe andre, med lige netop det jeg er god til. Nærværende coaching og vejledning i forfølgelse af mål.

Modstand, det vil man nok møde uanset, hvad man laver og det kan være så drænende hvis det får lov til at fylde alt for meget. Jeg har mødt det når jeg har præsenteret hele min virksomhedsopstart for folk (som egentlig også står mig nær). Ikke alle synes det er en god idé (fair nok) og jeg kan mærke, at lige netop dér, så begynder jeg at tvivle på mig selv.

 

Det nemmeste ville jo være at droppe hele idéen med det vuns og fortsætte dagpenge-møllen mod et lønmodtagerjob – så er jeg da også sikret en barsel når jeg engang skal det.

Men det er jo slet ikke det job jeg drømmer om!

Det fik mig altså til at tænke over, hvor meget de personer skal have lov til at fylde i mit liv lige netop nu, hvor jeg har brug for klar støtte og gå-på-mod for at komme ud over stepperne.
Selvfølgelig bliver man testet af og til: “Vil du virkelig det her? – så prøv lige lidt hårdere”.
Men når man så kan vende tilbage til sit hvorfor og vide at jeg har en soleklar opbakning, så er det nemmere at stikke snuden i lorten og arbejde sig ud der fra.

Sådan tror jeg også det er for alle Jer andre, i hvad end I gerne vil opnå.

Vi ved fra sportsverdenen at når du skal opnå toppræstationer, så hænger det ikke kun på den enkelte atlet, men i lige så høj grad på de nøglepersoner der omgiver atleten og de miljøer atleten omgås i. Hvordan kan træneren give motiverende opbakning, hvad kan forældre/familie byde ind med i hverdagen, har man nogle forstående venner og kan studie/arbejde også formå at bakke op om atletens stræben efter toppræstationer?
Skal vi nå i mål med noget – eller finde motivation til fortsat at stræbe efter noget vi gerne vil, så er det alfa omega at vi omgås de rette folk. Det er et usynligt sikkerhedsnet, der altid vil stå klar til at gribe, skubbe og motivere. Det er lige netop de personer der er vigtige at være klar på hvem er, når man kaster sig ud over rampen og står på usikker grund.

Om det så er opstart af virksomhed, stræben mod toppræstationer, livsstilsændring eller omstrukturering på arbejdet – og mange flere eksempler – du sidder sikkert med en klar fornemmelse i kroppen om noget du er igang med, der kræver at DU omgås de rette personer.

Recent Posts