Workshop! Optimering af åndedræt og mindset

 Kategori Åbent vand svømning, Bevægelsesglæde, Fridykning, Mindfulness, Oplevelsesglæde, Opti-mind, Præstationsoptimering, Træning, Vejrtrækning

Søndag d. 28. januar 2018 fra 11.00-14.30, i trygge, rolige rammer på det idylliske Tåsinge. Her har du fokus på dig selv og får mulighed for at arbejde med dig selv gennem mindfulness inspirerede øvelser på land og i vand, som kan hjælpe med at optimere dit åndedræt og mindset.

Som fridykker igennem 7 år har jeg erfaret, hvor vigtig vejrtrækning er for velvære og for præstation. Noget som spænder bredt i vores dagligdag og noget som vi alle før eller siden har brug for eller bliver udsat for. Ligeledes har jeg erfaret, hvor effektivt vejrhold kan være i arbejdet med sit mindset og læren om sin egen krop.

Gymnastikhuset

I en tid hvor effektiviserings-ånden lusker rundt kan vi let få en følelse af ikke at kunne slå til eller følge med. Ofte forværres situationen også af at vores åndedræt automatisk køres op til at være i beredskab – og altså ikke længere er det dybe, tunge åndedræt som kroppen lige netop dér, har allermest brug for.
Vi må finde ind til dette dybe åndedræt i den ellers pressede situation og skabe et fundament for overskud og overblik. Overskud og overblik følger med en tryg og rolig krop!

Når du har etableret dit overskud har du også lettere ved at imødekomme den pressede situation og komme fornuftigt igennem den – og dette mærker vi helt konkret når vi skal ud og arbejde med vejrhold!
I vores forskellige idrætter kan vi også  komme derud, hvor vi ikke længere har overskud og overblik – pressede situationer som både kan opstå i træning og under konkurrence. Her kan vi også bruge vores åndedræt aktivt til at skabe et fundament for det videre arbejde med større overblik og overskud. Det kan helt praktisk forplante sig i teknikoptimering, tidsforbedring og større oplevelsesglæde.
Jeg bruger det selv aktivt i alle de motionsformer jeg dyrker ugentligt; løb, kajak, cykling, svømning, fridykning mv.

Gymnastikhuset 1
Vil du gerne blive bedre til at trække vejret bevidst og arbejde hensigtsmæssigt med dig selv så du lettere kan være tilstede i hverdagen og/eller blive bedre til den idræt du dyrker, så er denne workshop lige noget for dig.

Workshoppen består af 1 times oplæg om åndedræt og mentalt arbejde og 2 timers praktiske øvelser på land og i vand, herunder åndedræts- og vejrholdningsteknikker.
Undervejs vil vi bringe oplevelser i spil og koble det bredt på udfordringer i hverdagen – i træning, på jobbet mv.
Du vil få konkrete, mentale værktøjer med hjem som du aktivt kan træne og bruge, for at blive bedre til at arbejde med dig selv i pressede situationer.

Prisen er  595 kr til og med d. 14. december 2017
Derefter er prisen 795 kr
Sidste tilmeldingsfrist er d. 14. januar 2018

Tilmelding kan ske via mobilepay (20405658) – skriv dit navn og din mail ved overførslen. Så sender jeg en bekræftelsesmail retur.
Har du ikke mobilepay, så kan du overføre via bank – blot skriv en mail csallingolsen@gmail.com

Max antal deltagere: 12

D. 28. januar 2018, fra kl. 11.00-14.30
Sted: Gymnastikhuset på Tåsinge
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg

NB: Ved afbud efter d. 14. januar kan prisen ikke tilbagebetales – men man er fri til at finde en person der kan erstatte din plads. Blot informér mig herom.

Recent Posts